Kul på jobbet - En föreläsningskonsert

Hur får vi medarbetare och chefer som vill, kan, orkar och vågar?

 Kul på jobbet – en föreläsningskonsert

Engagerade och extremt delaktiga medarbetare och chefer är nyckeln till nöjda kunder och bra resultat. Hur får vi medarbetare och chefer som vill, kan, orkar och vågar? Vilka är framgångsfaktorerna och vilka är fallgroparna?

Hur skapas en arbetsplats där alla idéer bejakas och alla deltar i beslutsprocessen och där mod, prestigelöshet, humor och rätt inställning har högsta prioritet? Föreläsningen och dess budskap förstärks med Anna-Lenas egna tolkningar av bland andra John Lennon, Johnny Cash, Lucinda Williams, Amy Winehouse, Bob Dylan, Neil Young och Rolling Stones. Livemusik till mingel och middag.
Vill ni i samband med föreläsningskonserten bjuda på en helkväll så erbjuds möjligheten att boka Anna-Lena solo eller med vänner.

MUSIKER OCH FÖRELÄSARE

Anna-Lena Winter

Anna-Lena har under de senaste 25 åren musicerat konstant. Spelat in plattor, turnerat i Skandinavien, USA och England samt medverkat i TV. Anna-Lena har varit förband till Bob Dylan och spelat på såväl större festivaler som på små, sunkiga hak.

www.annalenawinter.se

Lars Gustafsson

Lars har i 25 år arbetat med människor för människor. Först som lärare och rektor och sedan som välfärdschef med ansvar för förskola, skola, socialtjänst, kultur, fritid och äldreomsorg. Numera som föreläsare, utbildare och organisationskonsult.

www.larsgustafsson.se

  • Filnamn
  • Ladda ner