Digitala utbildningar och konferenser

Digitalt, på plats eller både och

Digitala utbildningar och konferenser

En riktigt bra föreläsning, utbildning och konferens är både underhållande och kompetenshöjande. Den inspirerar, motiverar och utmanar oavsett om vi möts i det digitala eller fysiska rummet. Med hjälp av levande musik, kundanpassat innehåll och interaktiva övningar skapar vi digitala föreläsningar, utbildningar och konferenser för ett BÄTTRE 2023. Låt oss tillsammans planera ditt nästa event. Vi hjälper dig med allt från idé till succé!
Läs som pdf

Lars Gustafsson – Moderator , föreläsare och utbildare

Lars Gustafsson

Lars föreläser på de stora konferenserna och arbetar för de mest ansedda utbildnings- och konferensföretagen. Tillsammans med olika företag, kommuner, myndigheter, universitet, utbildnings- och konferensföretag har Lars byggt upp och genomfört utbildningar, föreläsningar och konferenser för tusentals chefer och medarbetare. Lars får alltid höga betyg i utvärderingar och har erhållit många olika utmärkelser för sitt ledarskap och kvalitetsarbete, så han vet vad som krävs för ett BÄTTRE 2021.

Samarbetspartners

Kosmonaut Events

Alla har tagit del av Kosmonauts arbete, men vet troligtvis inte om det. Har du varit på musik- eller sportevenemang, mässor, kollat på TV eller varit ute och shoppat, då har du sett vad Kosmonaut åstadkommer. YOU DREAM IT – WE BUILD IT, är deras devis. Kosmonaut arbetar med många av våra mest kända företag, organisationer och varumärken såsom exempel Coca Cola, IKEA, COOP, Unicef, Telia mfl. Kosmonaut har tekniken, supporten och erfarenheten att ta din digitala konferens till en ny nivå – BÄTTRE 2021.
kosmonaut.nu

Anna-Lena Winter

Anna-Lena har under de senaste 25 åren musicerat konstant. Spelat in plattor, turnerat i Skandinavien, USA och England samt medverkat i TV. Anna-Lena har varit förband till Bob Dylan och spelat på såväl större festivaler som på sunkiga hak. Anna-Lena har tillsammans med Lars Gustafsson utvecklat olika föreläsningskonserter där musik och sång bildsätts och kombineras med olika föreläsningsområden. Hopplöst Hoppfull och Det ska vara kul att gå till jobbet, annars är det inte roligt, är två exempel på föreläsningskonserter för ett BÄTTRE 2021. annalenawinter.se