Framtidens förskola

Framgångsrikt ledarskap i en förskola som är i ständig utveckling och förändring

Att utifrån uppdraget och ett barnperspektiv tillsammans och systematiskt arbeta med rätt saker, på rätt sätt och i rätt tid, krävs ett chefskap där du arbetar som förbättringsledare. Du förväntas lösa alla praktiska problem som uppstår i vardagen samtidigt som du ska hinna med att utveckla och förbättra verksamheten. Dessvärre är det lätt att fastna i nuets alla göranden, men för att lyckas i ditt uppdrag som chef måste du arbeta strategiskt och målfokuserat. Följ med på en resa från nuläge till mål och vision där du inspireras, utmanas och får konkreta verktyg för hur du kan förbättra ditt, medarbetarnas och verksamhetens arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *