Utbildningsdag med med Pär Johansson och Emma Östlund

En resa i välfärdens tjänst

Att utifrån uppdraget och ett medborgarperspektiv göra rätt saker, på rätt sätt och i rätt tid förutsätter att vi arbetar tillsammans och systematiskt. Vi behöver även ha en beredskap och strategier för att vara i ständig förändring. Hur skapar vi tillsammans en kultur och struktur där idéer bejakas, alla tar ansvar, där arbetsglädje, rätt inställning och medborgarens bästa har högsta prioritet? Följ med på en välfärdsresa från vaggan till graven där egna berättelser, referenser till aktuell forskning och konkreta exempel utmanar och ger stöd!

Välkommen till en utbildningsdag tillsammans med mig och Pär Johansson och Emma Östlund från GLADA HUDIK TEATERN

Malmö, LSS
Onsdag 10 maj 2023
08:00 – 16:00
Scandic Triangeln, Malmö

För mer information och anmälan klicka här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *