Skolpartnerdagarna

Succén från mars 2021 är tillbaka: det digitala eventet Skolpartnerdagarna! Den 16 och 17 mars 2022 är det äntligen dags för årets digitala event ”Skolpartnerdagarna”!
Öppna Pdf

Ett urval av våra fantastiska talare:

James Nottingham is creator of the learning Pit, the author of 10 books about teaching – seven of which are translated into Swedish – and soughtafter keynote speaker. he spent many years working as a teacher and leader with students aged 3-19 in the UK before creating the company Challenging learning now employing 25 staff in six countries, including Sweden.

David är en internationell talare, författare, coach och global auktoritet på presentationsteknik och kommunikation. Han blev känd efter hans första TEDx talk ” How to avoid Death by Powerpoint” som nu är den mest visade föreläsningen om Powerpoint i världen med fler än 2 miljoner visningar. hanföljde upp detta med sitt andra TEDx Talk ”The magical Science of Storytelling” som nu är det näst mest visade klippet inom Storytelling i världen.

Lars är en uppskattad föreläsare, prisbelönt rektor och erfaren fortbildade inom bland annat ledarskap och systematiskt kvalitetsarbete. med avstamp i de processer som pågår dagligen i verksamheten blir Lars budskap relevant på riktigt, inte något som man gör för att ha ryggen fri! Av alla externa personer som vi på skolpartner samarbetat med genom åren är Lars den som genomgående får högst betyg av deltagarna, så missa inte chansen att att ta del av Lars kloka tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *