För utsikt, insikt och handling

Strategistugan

En unik konferens- och boendemiljö för utsikt, insikt och handling. Strategistugan erbjuder allt från ledningsgruppsmöten på egen hand till all inclusive, där skräddarsydda utbildningar eller konsulttjänster samt mat dryck och boende ingår.

Föreläsningar
Föreläsningar som är både underhållande och kompetenshöjande. Föreläsningar och workshops med fokus på att ledarSKAPA medarbetarKRAFT och tillsammansKOMPETENS.

Utbildningar
Utbildningar med omvärldsanalyser som ger perspektiv, självutvärderingar som skapar motivation och strategier för konkret förbättringsarbete som gör skillnad.

Konsultstöd
Konsultstöd och strategisk handledning med fokus på att driva förbättringsarbete där utgångspunkten är vad som behöver hända i verksamheten och hur vi ska få det att hända.

Konferens & boende
En unik och personlig miljö som inbjuder till utsikt, insikt och handling. Allt från ledningsgruppsmöten på egen hand till Strategistugan all inclusive, där konsultstöd, aktiviteter, mat dryck och boende ingår.

Utsikt – Utan spaning ingen aning
Insikt – För att nå ut måste du först nå in
Handling – Från nuläge till önskat läge
I Glommen, ett litet fiskesamhälle norr om Falkenberg, och endast ett stenkast från stranden hittar du Strategistugan. I ett nybyggt hus med strålande utsikt över havet och solnedgången erbjuds en konferens- och boendemiljö där allt skräddarsys utifrån era önskemål.
Köket och vardagsrummet som med sina stora fönsterpartier mot havet, den öppna spisen med soffgrupper och det stora konferensbordet skapar förutsättningar för bästa möjliga möte.
Med stora skjutdörrspartier öppnas köket mot den fantastiska altanen som går runt hela huset. Här finner du matplatser, soffor, solsängar och pingisbord.
Det finns fem sovrum varav ett med havsutsikt. Här sovrum med dubbelsäng 180 cm
Sovrum med dubbelsäng 160 cm och havsutsikt
Sovrum med våningssäng där underslafen är 120 cm och överslafen 90 cm
Sovrum med våningssäng där underslafen är 120 cm och överslafen 90 cm
Sovrum med våningssäng 2×90 cm
I husets sovrumsavdelning ligger spel- och TV-rummet som med sin hörnsoffa ger plats även åt den som bara vill njuta av havsutsikten eller solnedgången.
I samarbete med Hotell Ocean erbjuds boende för fler gäster samt så är det hotellets utmärkta restaurang som står för all mat som serveras.
  • Filnamn
  • Ladda ner